Adventist World Radio udvider sendetiden

23.01.13 - af Shelley Nolan Freesland (dm)


Ved sidste bestyrelsesmøde for Adventist World Radio (AWR), blev budgettet for 2013 godkendt, hvilket indebar en stor stigning i sendetid for den nye sæson, til en merpris for over en halv million dollars.

I 2012 sendte AWR 27.717 timer, dette år vil sendetiden blive udvidet med 5.200 timer, en stigning på næsten 20 %.

"Vi har mulighed for at lave denne ændring takket været mange år med solid finansiel stabilitet," siger direktøren for AWR Dowell Chow. "I de forgange år har vi været tvunget til at reducerer frekvensen af programmer for nogle sprog, på grund af finansielle begrænsninger. Vi er meget glade for at vi nu vil være i stand til ikke bare at genoprette nogle af disse programmer, men også tilføje nye sprog i nogle vigtige områder."

De nye programmer vil blive sendt på over 21 sprog, så som amharisk (etiopisk sprog), somalisk, punjabi og urdu for lyttere i Afrika og Asien. Disse sprog var valgt i tæt samarbejde med AWR Afrika og Asiens regions direktører, som udpegede disse områder som de med størst behov. I nogle tilfælde, vil frekvensen af de udvalgte programmer blive forøget fra en halv time til en time to gange dagligt.

"At sende så mange programmer som muligt til lyttere hver dag, er kerne formålet for AWR," siger Chow, "og vi er taknemlige at vi med Guds hjælp kan udbrede denne missionsmåde længere ud, så at flere mennesker kan høre evangeliet på disse sprog."

Klik her og besøg AWR på nettet.



BIBELVERS

Sl 31,8
Jeg vil juble og glæde mig over din trofasthed; du så min nød og tog dig af mig i mine trængsler.
Find vores kirker og afdelinger