Julekoncerter med Mattesonskolens kor og orkester

17.12.12 - af Sven H. Jensen / Fotos: Ingelis og Sven H. Jensen

Menighederne i Holstebro, Herning og Viborg kunne fylde deres kirker med glade gæster ved Mattesonskolens julekoncerter her i begyndelsen af december måned.

Et flot repertoire med musikstykker og salmer fremført af sanggruppe, orkester, violintrioer, guitarduet, soloer og duet blandet med fællessangene fra forsamlingen, var med til at løfte tankerne mod ham, som kom til vor jord som Frelser og Herre. Det var koncerter til Guds ære fremført af børn og unge, som elsker musik og Skaberen, som giver evnen til at spille og synge hans pris.

julekoncert 1

Mattesonskolen er en lille privatskole på den vestjyske hede i Astrup nær Skjern. Skolelederen er Mariann Myrvold Jensen, som sammen med nogle få medhjælpere underviser ni elever fra grundskole til gymnasium. Bibelen er i fokus og sang og musik spiller en stor rolle, foruden at der undervises i de obligatoriske fag, som undervisningsministeriet kræver. Mariann, som også sidder ved pianoet i Herning menighed, dirigerer ligeledes det lille orkester og koret.

julekoncert 2

Hver koncert var også iblandet musikalske indslag fra den lokale menighed, som fint supplerede Mattesonsskolens repertoire. Billederne her er taget fra koncerten den 15. december i Adventkirken i Viborg.BIBELVERS

Sl 95,1
Kom, lad os juble for Herren, bryde ud i fryderåb for vor frelses klippe.
Find vores kirker og afdelinger