Julekortskampagne nyeste træk for at få løsladt fængslede adventister

13.12.12 - af ANN Staff (dm)

Syvende Dags Adventistkirken opfordrer sine medlemmer over hele verden til at sende julekort til to fængslede adventister i det vestafrikanske land Togo.

julekortJulekort kampagnen er det seneste træk fra Adventistkirken for at sikre de to mænds løsladelse. Adventist præst Antonio Monteiro og medlem af kirken Bruno Amah blev varetægtsfængslet i marts under falsk anklage. Det er en togolesisk man der har beskyldt dem for at stå bag mordplaner og et blodtrafficking netværk, men en politi ransagning af Monteiros hjem og kirkens hovedkontor gav ikke nogen beviser. Efter ransagningen, har de lokale myndigheder anderkendt at begge mænd er uskyldige.

Siden da har millioner af adventister over hele verdenen vist deres støtte til de to fængslede ved at respondere på en social medie kampagne under navnet 'Day of Prayer' (En dag med bøn) for at sikre deres løsladelse. Facebook medlemmer interagerede med Day of Prayer siden mere end 50.000 gange, og begivenhedens hashtag blev brugt mere end 7 millioner gange på Twitter.

Nu, håber kirkens ledere at julekortene vil opmuntre de to mænd når de nu stadigvæk sidder fængslet under julehøjtidlighederne.

"Vi vil gerne have at kortene kommer fra så mange lande som muligt," siger John Graz, leder af afdelingen for Religionsfrihed for Syvende Dags Adventisternes Verdenskirke. Graz leder den diplomatiske indsats for at få de to mænd løsladt, hvilket bliver udført samtidig med den offentlige oplysningskampagne om situationen for de to.

"Forestil jeg overraskelsen når de to modtager hundrede eller tusinder af kort i deres fængselscelle," fortæller Graz. "Dette vil helt sikkert højne deres julehumør."

Monteiro, har siden 2009 været leder af kirkens sabbatskole afdeling og personlig evangelisation i Sahal Union Mission, med hovedsæde i Lome, Togo. Amah er et adventist lægmedlem og forretningsmand i Lome.
Det anbefales at julekortene bliver sendt til Monteiro's kontor ved det kirkens hovedkvarte i Lome, Togo.

Adressen er:
Pasteur Antonio dos Anjos Monteiro
Union du Sahal
B.P. 2157
Lomé, Togo

Kortene skal skrives på engelsk eller fransk for at Monteiro og Amah vil forstå dem.

Klik her for at se nogle eksempler på julehilsner på Engelsk og Fransk.BIBELVERS

1 Thess 5,12-13
Brødre, vi beder jer om at skønne på dem, der slider iblandt jer og står i spidsen for jer i Herren og vejleder jer.
Find vores kirker og afdelinger