Angus T. Jones og Syvende Dags Adventistkirken

Af North American Division of Seventh Day Adventists (dm) - 28.11.12

angus margAngus T. Jones, en skuespiller på den populære tv serie Two and a Half Men, som går på TV3, er blevet et medlem af en lokal Syvende Dags Adventistkirke i San Fransisco tilbage i juni måned i år.

Den 8. oktober blev Jones interviewet i et program der hedder Turning Point, produceret af Syvende Dags Adventistkirken, hvor i han diskuterede sin åndelige rejse. Programmet vil blive sendt på Hope Channel på fredag den 30. november. Men man kan allerede nu se en online version af programmet på The Adventist Channel.

"Vi er glade over at Angus har sluttet sig til Syvende Dags Adventist familien, og har fundet et sted hvor han føler sig komfortabel i at tilbede og vokse i sin tro," udtaler George Johnson kommunikationslederen for Syvende Dags Adventistkirken i Nordamerika. "For nyligt udtalte Angus sig om hans åndelige rejse og udtrykte sine bekymringer om tv serien Two and a Half Men. Disse udtalelser er af hans egne, og reflekterer hans syn efter at have oplevet forandringer under hans åndelige rejse. Vi byder ham velkommen med åbne arme til den globale Syvende Dags Adventist familie og er begejstret over hans overgivelse til Gud igennem at han for nyligt blev døbt.

Syvende Dags Adventistkirken i Nordamerika har fået mange henvendelser om det interview som Angus har givet til Forerunner Chronicles. Til dette kan kirken ikke give noget information da Forerunner Chronicles ikke er tilknyttet Syvende Dags Adventistkirken og programlederen heller ikke er præst i Syvende Dags Adventistkirken.

Om Syvende Dags Adventistkirken
Syvende Dags Adventistkirken er en protestantisk kirke med omkring 17 millioner medlemmer fordelt over hele verdenen i 209 lande. Syvende Dags Adventistkirken opfordrer folk til at udvikle sig igennem uddannelse, udvikle deres kroppe igennem en sund levevis og deres åndelige forbindelse til Gud igennem personligt studie af Bibelen. Syvende Dags Adventistkirken prøver også at bidrage positivt til lokalsamfundet igennem samfundstjeneste og globalt igennem et omfattende udviklingshjælp og katastrofehjælp.BIBELVERS

1 Kor 15,57
Men Gud ske tak, som giver os sejren ved vor Herre Jesus Kristus!
Find vores kirker og afdelinger