Musik til Guds ære og fælles glæde

Af Rebekka Falk, Nils Broegaard og Kenneth Gamborg - 19.11.12


Den 4. november var en stor dag for os, da Danmarks Adventist-ensemble (mini orkester) var samlet for første gang. Efter lidt inspirations-video og introduktion, gik vi i gang med at øve og havde en fornøjelig og meget inspirerende eftermiddag. Vi glæder os nu til den 9. dec. hvor vi mødes i Ringsted.

Der er nu over 20 medlemmer og temaet for ensemblet er "Musik til Guds ære og fælles glæde".

orkester jo

 

Hvad orkesteret kommer til at hedde, ved vi ikke endnu. Men målet er at inspirere unge som ældre i hele Danmark til:

1. enten at begynde med at spille på et klassisk instrument for senere at være med i orkesteret.

2. eller støve det instrument af, som er blevet lagt på hylden og genfinde glæden ved at spille til Guds ære.

3. eller medbringe det instrument, der stadig spilles på og komme og opleve bruset ved at spille sammen med andre.

Planen er, at man hver især øver hjemme, evt. sammen med sin musiklærer og at orkesteret mødes næste gang den 9. december og derefter den 1. søndag i hver måned kl. 11-16. Hver anden måned på Vejlefjordskolen og hver anden måned på Ringsted Privatskole. Det er en udfordring at være så spredt, men vi vil forsøge at støtte med fx. MP3-indspildninger, man kan lytte til eller spille sammen med. Man kan også samles i mindre grupper for at øve i de enkelte landsdele alt afhængig af, hvad der fungerer bedst.

Vi vil gerne give jer en lille julegave med på vejen, det er høre og se Joy to the world af FountainView Academy, klik start herunder og se med:

 

 BIBELVERS

1 Pet 3,7
I mænd skal ligeså være hensynsfulde i samlivet med kvinden som den svagere part, og I skal vise jeres hustruer ære, så sandt de også er medarvinger til livets nådegave, for at jeres bønner ikke skal hindres.
Find vores kirker og afdelinger