London er fokusområde for TED i 2013

Af Kirsten Øster-Lundqvist/BUC News (dm) / Foto: Marek Bernat - 15.11.12

londonSyvende Dags Adventistkirken har det mål at dele evangeliet med 650 storbyer rundt i verdenen før 2015. I den forbindelse er London blevet valgt til at være det evangeliske fokus for den Trans-Europæiske Division (TED) i 2013. 'Mission til byerne' er et initiativ af Adventisternes verdenskirke, som involverer alle niveauer i kirken.

"Der er et arbejde der skal gøres i byerne, for der er mange som oplever at de taber deres børn i byens jungle," understreger Pastor Sam Davis, formand for den Sydengelske konference (SEK), i forbindelse med et arbejdsmøde for SEK i sidste uge.

'Mission til byerne' er planlagt at nå sit klimaks i London i oktober 2013. TED har valgt London til at være divisionens fokus by og vil afholde en evangelisk kampagne der. TED vil lede initiativet i samarbejde med SEK og implementere forskellige projekter rundt omkring i London.

Ifølge Pastor Davis er, "en af udfordringerne ved mission i de store byer, at i vesten sker kirkevæksten i indvandrermiljøet i byerne. Vores udfordring i London er hvordan vi når ud til hovedparten af byens indbyggere."

Efter at man er kommet igennem et år med et Olympisk missionsprojekt i tillæg til de normale projekter, er afdelingslederne i SEK meget realistiske omkring hvad de øget forventninger 'Mission til byerne' vil bringe, og hvordan det vil have indflydelse på alle andre projekter i deres afdeling.

"Jeg er tilfreds med de missions projekter vi havde under OL", sagde Pastor Davis. "Det var en masse ekstra arbejde og vi måtte finde ekstra finansieringsmuligheder, og selvom at alle kirker ikke støttede dette arbejde, er jeg glad over det vi opnåede."BIBELVERS

5 Mos 6,24
Og Herren befalede os at følge alle disse love og at frygte Herren vor Gud til vort eget bedste alle dage, så han kunne holde os i live, som han har gjort indtil i dag.
Find vores kirker og afdelinger