Adventister i det amerikanske valg

Af Rainer Refsbäck (dm) - 08.11.12

valg usaDer var ikke kun præsidentvalg i USA natten mellem tirsdag og onsdag. Der var ligeledes valg på andre politiske niveauer, lige fra repræsentanternes hus til lokale folkeafstemninger.

Nattens valgresultat har blandt andet halveret repræsentanterne af Adventister i repræsentanternes hus i den Amerikanske Kongres. Adventistsen Roscoe Bartlett (86 år) tabte sin plads i repræsentanternes hus, hvor han har siddet for republikanerne siden 1993 hvor han repræsenterede Maryland. Han tabte til den demokratiske kandidat, blandt andet fordi at hans valgkreds var blevet ændret til at inkluderer flere liberale forstæder til Washington D.C.

Men Adventisten og demokraten Sheila Jackson Lee sidder stadigvæk trygt på sin plads i repræsentanternes hus, hvor hun repræsenterer Texas 18. distrikt, Houston. Hun vandt valget med mindst 70% af stemmerne. Sheila har siddet i repræsentanternes hus siden 1995.BIBELVERS

5 Mos 6,24
Og Herren befalede os at følge alle disse love og at frygte Herren vor Gud til vort eget bedste alle dage, så han kunne holde os i live, som han har gjort indtil i dag.
Find vores kirker og afdelinger