Florida Adventist Hospitalsskole får universitetsstatus

Af Ansel Oliver, Adventist News Network (dm) - 24.10.12

audEn hastigt voksende Adventist hospitalsskole i Florida, USA er Syvende Dags Adventistkirkens seneste institution i Amerika der har fået universitetsstatus.Den nye status er kommet på grund af det voksende antal af tilbud i kandidat uddannelser som skolen tilbyder.

Skolen som blev oprettet i 1992 under navnet Florida Hospital College of Health Sciences, hvor de fleste dimittender nu arbejder på Florida Hospital i Orlando, skiftede i denne måned navn til Adventist University of Health Sciences.

En stor del af væksten i de senere år kommer fra nye tilbud om at deltage i fjernstudier, som ledere af kirkens uddannelsesinstitutioner i Nordamerika mener også kan være vejen frem for andre skoler. Omkring halvdelen af de studerende er indskrevet på fjernstudier. Universitetet har omkring 2.800 elever.

Fra 2006 til 2010 oplevede universitetet en vækst i tilmeldinger på 33 procent, hvilket gjorde det til den hurtigst voksende Adventistinstitution af videregående uddannelse i USA.BIBELVERS

Ordsp 28,13
Den, der vil skjule sine overtrædelser, går det ikke godt, men den, der bekender dem og holder op med dem, finder barmhjertighed.
Find vores kirker og afdelinger