Bibelstævne med sol over Himmerlandsgården

Af Sven Hagen Jensen - 08.10.12


Så skete det igen for femte eller sjette år i træk, at solen skinnede over Himmerlandsgården den første weekend i oktober i et ellers regnvådt efterår.

Ca. 45 deltagere var samlet til bibelstævne, heraf en stor procentdel kursister i Korrespondanceskolen eller venner af vores kirke. Fra Gedser til Horsens, fra Brønderslev til København. En kursist måtte op kl. 4.00 om morgenen for at finde en busforbindelse, så hun kunne være med. Det var opmuntrende at se, hvor godt vores gæster faldt til og hurtigt fandt nogen at tale med eller sidde sammen med.

bibelst 1_jo

 Et udsnit af forsamlingen. Foto: Sven Hagen Jensen

Temaet var om Jesus og forskellige sider af hans omsorg og tjeneste for at frelse mennesket, der var skabt i Guds billede. Bibelstudierne var intense og medrivende – og pladserne var fyldte ved hvert eneste program. Morgenandagterne ved flagstangen ved Line Nielsen gik lige ind – og det var skønt at se så mange morgenduelige møde frem og synge Guds pris og ivrigt lytte til ordet. – Sabbats eftermiddag bød på sine helt egne glæder med gåtur ned til den stille strandkant og hyggelig snak i det fine vejr. Sven Hagen Jensen fik dog ledt en lille gruppe på afveje, da vi gik fejl af vejen hjem; men det var alt sammen med i Guds 'timing', da vi løb ind i en mand, som viste sig at have haft tæt kontakt med vores kirke i Århus for mange år tilbage, netop da Sven virkede som præst i området. Han fortalte ivrigt om, hvorledes han følger med i Ordet på LifeStyleTV og også kikker forbi mødeteltet, når der er årsmøder på Himmerlandsgården. – Nu er kontakten fra 32 år tilbage genoprettet. – Og så var han så flink at vise os tilbage til hovedbygningen, så vi kunne begynde sangprogrammet til tiden (næsten da!).

bibelst 2_jo

Der var også noget for børnene. Foto: Ingelis Jensen.

Lørdag aften tog John Pedersen os med på en spændende tur til Grønland. – Og så må vi ikke glemme at nævne, at en af vores førstegangs besøgende, Emmy fra Skive, trofast var at finde ved opvasken næsten efter hvert måltid. 'Jeg har arbejdet i opvasken på en institution før, og jeg kan li' det! – Ja, så er det jo ingen sag. I øvrigt tak til alle, som var med til at gøre dette stævne til en rig og velsignet oplevelse, for børn såvel som for voksne. – Nogle af deltagerne har allerede lagt billet ind til stævnet til næste år i oktober.BIBELVERS

Ordsp 11,28
Den, der stoler på sin rigdom, falder, men retfærdige grønnes som løv.
Find vores kirker og afdelinger