Familieweekenden på Himmerlandsgården

Af Jill Rasmussen - 04.10.12

Tænk at to familier stiller op med deres campingvogne, således at to familier mere kan komme med på familieweekenden—det kalder jeg næstekærlighed!

Ja, alle pladser i anneksbygningen, bjælkehytten og de seks små hytter var optaget den sidste weekend i september. Ja, 151 mennesker samlede for fællessang, åndelig møder, socialt samvær, hobby, spil og sport. Desværre var vejret ikke med os, så udendørsaktiviteterne var noget begrænset. Men, som danskerne er kendt for at sige, "pyt med det".

familie 1_jo

Finn Myklebust

Finn Myklebust var, som altid, inspirende, og opfordrede os til at fortælle dem vi møder om Jesus, ikke om hvorfor vi er Adventister! Mens de voksne havde deres møder, var børnene til møder ledt af Kenneth Gamborg, Lisbeth Nielsen, Iben og Michael Bidstrup og Robert Fisher. Når man begynder at tælle alle de frivillige, bliver man klar over, hvor mange der skal til for at sådan en weekend fungerer. Himmerlandsgården er også sådan et dejligt sted—man kan se børnene som løber frit og uhæmmet rundt, fordi vi jo er på Himmerlandsgården. En stor tak til dem som mødes hver oktober og laver Himmerlandsgården i stand til alle os som bruger stedet.

familie 2_jo

Da vi præsenteret vores familier, blev vi alle sammen inspireret af Familien Rørvik fra Hobro, som havde inviteret alle deres børn, svigerbørn og børnebørn til at være med—18 stykker i alt! Man behøver ikke at tage til Mallorca for at samles—man kan godt samles på HimmerlandsgårdenJ

Vi voksne nød, at maden blev lavet og serveret, at opvasken blev taget, og at der blev tid til lidt hyggesnak med andre voksne indimellem aktiviteterne. En stor tak til familien Tina og Mich Hauvre for god forplejning!

familie 3_jo

Til sidst vil jeg gerne sige en stor tak til alle deltagere som var med, både børn og voksne. Vi kan ikke gennemføre familieweekenden uden jeres deltagelse og støtte!!

Næste familieweekend er på Hvidekilde den 8.-10. marts 2013. Vi håber, at se mange af jer!BIBELVERS

1 Joh 4,1
Mine kære, tro ikke enhver ånd, men prøv, om ånderne er af Gud, for der er gået mange falske profeter ud i verden.
Find vores kirker og afdelinger