Københavns Livstilsexpo 2012

Af SDAICC - 13.09.12

Takket være alle de frivillige og Seventh Day Adventist International Church Copenhagen (SDAICC), der holder til på Svanevej, Nørrebro. Var der to dage fra den 9. – 10. august hvor SDAICC havde succes med at række ud til offentligheden og vise at de tager sig af lokalsamfundet.

helse 1

Livstilsexpoen blev afholdt på "Den Røde Plads" ved Nørrebrohallen. Kirken brugte den samme metode for at dele budskabet om kristendommen som Jesus brugte. Først skal man lære folk at kende, hvem de er og hvilke behov de har. Så skal man holde kontakten med dem ved lige og hjælpe dem til at finde Gud både som deres healer og frelser.

helse 2

gennem de to dage havde Livstilsexpoen mindst 250 personer som var forbi. Blandt de frivillige til Livstilsexpoen var der fire kostvejledere som gav råd omkring sundhed. Her er hvad kostvejlederne fandt ud af om de besøgendes behov:

  • Mange mennesker ville gerne eller havde behov for at tabe sig.
  • Flere ønskede at deltage i et rygestop kursus.
  • Information omkring type 2 diabetes (hvilken mad man skal spise og hvordan skal den forberedes)
  • Hvordan laver man vegetarisk mad
  • Hvordan man kommer over en depression. Livet er så sørgeligt sagde nogle af de besøgene, og de ville gerne blive mere glade og lykkelige. Depression eller følelsesladet helse er ifølge Merete, en af kostvejlederne, et stort voksende problem. Hun snakkede med en ung enlig far, som savnede glæden ved livet. Hvad er meningen med livet? spurgte han.
  • Der var mange som var meget interesseret i at søge information om hvordan man får en bedre helse.

helse 3

Ud fra disse iagttagelser har SDAICC lavet en plan til hvordan de skal følge op på deres nye kontakter. Opfølgningen vil inkludere kontakt med gæsterne fra expoen og foretage en spørgeundersøgelse. Derefter vil de blive inviteret til at deltage i et sundhedsforedrag, efterfuldt af madkurser med temaer som hvad du kan spise for at forebygge kræft eller mad for diabetiker. Bibelens løfter om helse vil også være i fokus.

Links:
Besøg livstilsexpo på nettet: livstilsexpo.dk
Besøg SDAICC på nettet: sdaicc.dkBIBELVERS

Åb 22,12
Ja, jeg kommer snart, og med mig min løn, for at gengælde enhver, som hans gerning er.
Find vores kirker og afdelinger