Euro-Asia ungdomskongres afholdt for første gang i Ukraine

Af Angela Burdick/ANN staff (dm) - 06.09.12

Ledere fra Syvende Dags Adventistkirken sagde, i forbindelse med en ungdomskongres der blev afholdt i sidste måned i Ukraine, at det havde været en inspiration for dem som lever i frie samfund.

Mange af de 2000 deltagere kom fra lande der stadigvæk har udfordringer i forhold til religionsfrihed.

Euro-Asiens ungdomskongres er hvert femte år, denne gang var det første gang nogensinde at det blev afholdt uden for Rusland. Denne kongres fandt sted på Ukraines Adventist Center af Højere Uddannelser i Kiev fra den 21. til den 25. august.

euro-asia 425
En Ukrainsk gruppe optræder under kongressen.

"Vi ville gerne inspirere unge mennesker i deres åndelige vækst. Hundrede oplevede åndelig fornyelse ved kongressen, "sagde Gennady Kasap, divisionens ungdomsleder.

Formanden for Syvende Dags Adventisternes Verdenskirke Ted N. C. Wilson sendte en hilsen til Ungdomskongressen i Kiev . Han havde været formand for deres division fra 1992 til 1996. Wilson sagde i sin hilsen, "Mit hjerte glædes over at se så mange unge der brænder for Jesus, og som er ivrig efter at Gud giver dem muligheden for at tjene ham."

Deltagerne tog del i workshops og i samfundstjeneste i Kiev og nabobyer. Tyve busser fyldte med unge hjalp til med at rengøre parker, veje og jernbaner.

Euro-Asien divisionen består af 13 lande: Afghanistan,  Armenien, Aserbajdsjan, Hviderusland, Georgien, Kasakhstan, Kirgisistan, Moldova, Rusland, Tadsjikistan, Turkmenistan, Ukraine og Usbekistan. Der er 138.000 medlemmer i divisionen.BIBELVERS

Matt 6,14
For tilgiver I mennesker deres overtrædelser, vil jeres himmelske fader også tilgive jer.
Find vores kirker og afdelinger