Adventistkirke i Canada, bygger et nyt håb for en familie med en husrenovering til 2.100.000 kr.

28.08.12 - af Dennis Møller


Der findes et hus i Maple Ridge, en forstad til Vancouver, Canada. Eller er et hus er måske så meget sagt, der står et halvt færdigt hus. Det er huset der ikke passer sammen med resten: Det er huset som naboerne kigger på med nysgerrige øjne.

renoveringYdersiden af huset mangler beklædningen. Indersiden af huset er et miks af halvt-færdige og tomme rum. Således indleder avisen theprovince.com en artikel hvor den beskriver et noget specielt renoveringsprojekt, der er iværksat af en Syvende Dags Adventistkirke i Canada.

I de sidste 6 år har Adventistkirken Cornerstone der holder til i en forstad til Vancouver i Canada, en gang om året udvalgt en familie hvis hus trænger til et renoveringsprojekt. Kirkens egne medlemmer kan ikke udvælges. Når huset er udvalgt er det lokale håndværkere og forretninger som helt gratis stiller arbejdskraft og materialer til rådighed.  Et renoveringsprojekt kan godt løbe op i 2.100.000 kr. Konceptet er lavet således, at den familie hvis hus der skal renoveres, rejser væk i 2 uger og når de kommer hjem står huset klar til dem.

I år er det Mike og Angies hus der skal renoveres, de har boet i byggerod i flere år efter at et tilbygningsprojekt på deres hus gik i stå. Deres tilbygning kom som en nødvendighed da deres datter blev handicappet efter en bilulykke, men de kunne ikke overskue byggeriet, at passe deres datter og hendes to børn der nu også flyttede ind til dem efter bilulykken, så byggeriet gik i stå.BIBELVERS

Sl 71,15
min mund skal forkynde din retfærdighed, din frelse dagen lang, jeg kender ikke dens grænser!
Find vores kirker og afdelinger