Den første og fedeste TEENcamp nogensinde!

17.08.12 - Af Emma Holtse

Der hersker ingen tvivl om, at TEENstævne er noget af det bedste, der findes. Det der kan toppe det, må vel være TEENstævne i en HEL uge, og det er lige nøjagtig, hvad vi oplevede i uge 32. Når det er første gang man skal lave en camp, er der mange og vidt forskellige forventninger til sådan en tur. Det er svært at forberede sig til og på, men jeg tror faktisk, at camp'en gik over folks forventninger!

gruppeteen 420

Vi var samlet 49 teenagere og 23 ledere og præster på denne spændende camp på Himmerlandsgården.  Faktisk var det ind imellem lidt svært at skelne, hvem der var hvad, for alle hyggede sig gevaldigt og deltog i masse forskellige aktiviteter. Aktiviteterne strakte sig fra lovsang og musik, masser af boldspil, revy, bolsjekogning og til det kreative hjørne, hvor der blev malet på lærred, lavet collager og alt muligt, som de kreative talenter kunne byde på. Stemningen var god, glad og altid i top.

teen 2_420

På programmet havde vi to slags møder. Om formiddagen ledte Iben og Michael Bidstrup os igennem hele den bibelske fortælling – på kun 5 dage! Møderne var præget af, at teenagerne tog aktiv del, ved at hjælpe med oplæsning fra biblen, samt gruppearbejde, hvor de skulle lave plancher og fortælle fra hver deres bibelcitater. Om aftenen var det Bobby Bovell, der var på programmet, og temaet var "Det at være kristen i en ikke-kristen verden med ikke-kristne venner". Undervejs delte Bobby sjove oplevelser fra sit liv og gav smagsprøver på hans talent som rapper. Alle møderne var også åndeligt inspireret af det dejlige lovsangsband.

teen 5_420

Onsdag tog vi en tur i Djurs Sommerland, der bød på god underholdning for alle. Her var der rig mulighed for at kunne slå sig løs og finde sit indre legebarn frem. Her var en masse i vandland og boltre sig, men det betød ikke, de var de eneste, der blev våde. På skift blev der "battlet" i, hvem der var blevet mest våd i enten "træstammerne" eller "skatteøen". Turen var et kæmpe hit og det var en træt flok, der vendte hjem til HLG og sluttede en god dag af med en film.

teen 3_420

Tre gange i løbet af ugen, havde vi spørgetime, der bød på emnerne "Fest", "Kontakt med Gud" og "Sex". Her havde en eller flere af præsterne et oplæg om emnet, hvorefter teenagerne kunne stille spørgsmål til præster og ledere. Der var kæmpe opbakning fra de unge, der kunne deltage, hvis de havde lyst. Vi fik nogle virkeligt gode og dybe snakke. Torsdag aften gik spørgetimen over i en café, hvor lovsangsbandet spillede og der var en kanon hyggelig stemning.

teen 1_420

Gennem spørgetimerne forsøgte vi at lukke op for nogle emner, der kan være svære at snakke om. Af samme årsag, blandt andet, har vi også lavet den nye mentorordning. Alle teenagerne fik i løbet af ugen tilbudt en mentor blandt lederne, som fremover vil være til rådighed, hvis de unge har noget på hjerte, som de har brug for at snakke om.  Det gav et super godt sammenhold teenagere og ledere i mellem.

teen 4_420

Sabbatten viste sig fra sin bedste side med skønt vejr. Så efter gudstjenesten og sabbatsskole i det fri, drog alle mod Mallorca, hvor eftermiddagsserveringen skulle nydes. Lørdag aften løb årets gallafest af stablen. Gallaaftenen var spækket med glitter, flotte kjoler, rød løber og en masse underholdning. Revyholdet gav den hele armen med et flot show, som bød på en masse talenter. Med sådan et brag af en afslutning på en kanon TEENcamp, var det næsten ikke til at bære, at der skal gå et helt år til næste camp. Men heldigvis har vi allerede TEENstævne igen d. 16.-18. november, hvor vi glæder os til at se hinanden igen og masse flere, som vi kan dele de fede oplevelser med, vi får, når landets teenagere er samlet!BIBELVERS

Luk 2,7
og hun fødte sin søn, den førstefødte, og svøbte ham og lagde ham i en krybbe, for der var ikke plads til dem i herberget.
Find vores kirker og afdelinger