Vejlefjordskolen får ny rektor

Af Thomas Müller/Vejlefjordskolen

Efter skolens nuværende rektor gennem snart 10 år, Holger Daugaard, i efteråret 2018 meddelte, at han ønskede at gå på pension, har skolens bestyrelse arbejdet intenst siden med at finde en ny rektor.

Kay FlinkerDen nye rektor bliver Kay Flinker, som tiltræder pr 1. april. Kay Flinker er allerede et kendt navn på stedet, da han har været rektor for skolen i 8 år i perioden 2001-2009. Kay har desuden selv været elev på skolen i sine unge dage, taget sin studentereksamen herfra og har siden hen undervist i gymnasieafdelingen. I en periode har han desuden også været leder af skolens kostafdeling. Kay Flinker kommer fra en lektorstilling på Rosborg Gymnasium og HF. Den kommende rektor har således en solid leder- og undervisningserfaring at trække på, og han kender Vejlefjordskolen indefra. Nu vender han altså tilbage til Vejlefjordskolen som rektor. Vi ønsker ham og skolen tillykke med valget!

Ledelsesteamet består yderligere af Jørgen Voldstad, vicerektor, John Rasmussen, afdelingsinspektør og Pia Fisher, viceforstander

Holger Daugaard forbliver på skolen som konsulent og underviser frem til sommeren 2019.

Vejlefjordskolen er en selvejende institution med egen bestyrelse, hvor Adventistkirken i Danmark udpeger to bestyrelsesmedlemmer. Vejlefjordskolen er en vigtig del af Adventistkirkens arbejde og kirkens ledelse ser frem til et tæt samarbejde med den nye rektor og teamet på Vejlefjordskolen.

Nærmere information om Vejlefjordskolen på deres hjemmeside.BIBELVERS

Luk 2,40
Og drengen voksede op, blev stærk og fyldt med visdom, og Guds nåde var over ham.
Find vores kirker og afdelinger