ADRA Europe fremmer levestandarden

ADRA18 group 1500

Kilde: ted.adventist.org Foto: ADRA Europe

Europæiske ADRA-ledere mødtes i Budapest i Ungarn den 22.-25. oktober 2018 for at finde nye tilgange til at få større indflydelse rundt om i verden. Målet var at forbedre sundhed og uddannelse for dårligt stillede mennesker, og at opbygge et stærkere ADRA-netværk.

30 europæiske lande har aktive nationale ADRA-kontorer, og 25 direktører eller deres repræsentanter var til stede på møderne.

Adgang til uddannelse er ved at blive et ledende tema for ADRA over hele kloden, og europæiske kontorer deltager i bestræbelserne på at støtte ugunstigt stillede børn og unge, der mangler adgang til uddannelse. Store forbedringer kan også ses på nødhjælpsområdet. Da antallet af katastrofer stiger, bringer mere professionelle og koordinerede indsatser håb, og redder flere liv end nogensinde før.

Deltagerne diskuterede programmer, strategier og modeller for samarbejde mellem kontorerne. Der blev præsenteret et nyt globalt initiativ til fortalevirksomhed, og medarbejdere og frivillige fra ADRA-kontorerne blev inviteret til at deltage, og øge fortalernes indsats for de dårligt stillede, marginaliserede og fattige.

João Martins, administrerende direktør for ADRA Europe, siger: "At have mulighed for at møde alle de europæiske ADRA landes ledere er virkelig et privilegium. Vi kan se de opnåede fremskridt, dele gode erfaringer og sammen lære at udvikle ADRA Europe. Sammen kan vi tjene menneskeheden bedre, så alle kan leve, som Gud har bestemt. "

Læs mere her

 

 BIBELVERS

2 Kor 6,2
Det hedder jo: I nådens tid bønhører jeg dig; på frelsens dag hjælper jeg dig.
Find vores kirker og afdelinger