Ung adventist fra Viborg vinder pris

Arriva

Billede og tekst: Sven Hagen Jensen

Eric Ndayisenga på 29 år kører fast i sin gule bybus på Arrivas rute 2 i Viborg området.

I uge 38 vandt han busselskabets pris i to kategorier, som ugens chauffør i miljøvenlig kørsel såvel som ugens chauffør i kundevenlig kørsel. Det er usædvanligt at vinde begge priser.

Eric holder af sit arbejde, møder mange mennesker og er vellidt af sine kolleger. Han er gift med Francine og har børnene Romeo og Julie. Den unge familiefar blev for nylig valgt som medforstander i Viborg menighed med hovedansvar for de unge. Vi sætter stor pris på hans venlige væsen og eksempel især for kirkens unge, teenagere og børn. I den kommende sæson vil han samle de unge og planlægge sammenkomster og missionsarbejde, som passer ind i deres hverdag.

Eric og Francine er også dygtige sangere, og vi glæder os, når de sammen synger kristne sange på deres modersmål kirwanda. Viborg er som bekendt en multikulturel menighed. Og med unge familiefædre som Eric, der udmærker sig på arbejdspladsen og tager ansvar i menigheden, ser vi lyst på fremtiden i Viborg menighed.

 

 BIBELVERS

Rom 12,1
Så formaner jeg jer, brødre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende og helligt offer, der er Gud til behag – det skal være jeres åndelige gudstjeneste.
Find vores kirker og afdelinger