ADRA hjælper ofre for brande i Grækenland

Grækenland

Kilde Atoday.org

Adventist Development and Relief Agency (ADRA) mobiliserer, for at hjælpe ofrene for brande i Grækenland, der dræbte 85 personer og skadede flere hundrede, samt ødelagde 1.200 boliger i nærheden af ​​Athen.

Byen Maiti i Attika-regionen har været den hårdest ramte. Despina Tologlou, som leder ADRA-operationer i Grækenland, har handlet hurtigt for at omdanne det, der oprindeligt skulle være en flygtningefokuseret begivenhed tirsdag aften, til en fundraiser for brandofre.

ADRA distribuerer forsyninger i de berørte områder og arbejder sammen med lokale myndigheder, men ledere advarer om at der er behov for mere. Ifølge Claudiu Gulyas fra den græske mission har der ikke været rapporter om kirkemedlemmer, der er blevet såret eller som har haft ejendom ramt af de nylige brande. Ifølge adventistbetegnelsen er Archives, Statistics and Research, er der 401 adventister og 10 kirker i Grækenland.

Læs mere herBIBELVERS

Jer 33,8
Jeg renser dem for al den skyld, de pådrog sig, da de syndede imod mig, og jeg tilgiver dem alle de synder, de begik imod mig, da de brød med mig. 
Find vores kirker og afdelinger