Tidligere flygtning beder Gud velsigne ADRA

Norway refugee ADRA Yaman

Kilde : Ted.adventist.org

Yaman flygtede med sin mor og fire søskende fra bomberne i sin landsby i Syrien. På en bittert kold togstation ved grænsen til Makedonien gav ADRA familien varmt tøj og mad.

I sidste uge takkede Yaman ADRA for at hjælpe sin familie. "Gud velsigne ADRAs arbejde", sagde Yaman til et stort publikum, der var samlet for at fejre 25-årsdagen for ADRA Norge. Efter en farlig rejse fra Tyrkiet til Grækenland i en lille båd, fortsatte Yaman og hans familie nordpå med tog. Ved den makedonske grænse mødte de Britt Celine Oldebråten fra ADRA Norge. 

ADRA Norge har i samarbejde med Norad specialiseret sig i at bidrage til følgende mål: Sikre inkluderende og retfærdig kvalitetsuddannelse og fremme muligheder for livslang læring for alle. Dette er et område, hvor Syvende Dags Adventistkirken har stor erfaring gennem det globale netværk af skoler og universiteter. ADRA Norge er gennem årene blevet en betroet partner for Norad. I 2010 frigav Norad tilskud på ca. USD 630.000 til ADRA-projekter. I 2018 er summen vokset til 10 mio. USD. Forvaltningen af ​​sådanne store beløb på vegne af den norske regering er et ansvar, som medlemmerne af ADRA tager meget alvorligt. I øjeblikket administrerer ADRA Norge udviklingsprojekter i Etiopien, Niger, Mali, Myanmar, Somalia, Sydsudan og Thailand. 

Læs mere herBIBELVERS

1 Thess 5,8
Men vi, der tilhører dagen, skal være ædru og iføre os troen og kærligheden som brynje og håbet om frelse som hjelm.
Find vores kirker og afdelinger