"Par Team-Up" kursus i Holland

team up2

Kilde: Ted.adventist.org

Den 9. december 2017 blev der afholdt "Par Team-Up" kursus i Holland. Kurset fokuserede på at vise kærlighed, kommunikere, arbejde sig gennem konflikter og overleve alle de forskellige årstider i et forhold?

Karen og Bernie Holford delte deres inspiration og erfaringer fra 34 års ægteskab. De opmuntrede parrene med deres kreative og bibelske indsigt i, hvordan man hjælper hinanden med at føle sig glad, elsket, tryg og sikker i sit forhold.

Parene blev også ledt på en kreativ bøn-rejse med 7 forskellige aktivitetsstationer. På hver station læste de en bibeltekst og gennemførte en opgave, lige fra at spise en passionfruit sammen, for at få ideer om deres drømmeforhold. 

Til trods for snefaldet om natten rejste par til arrangementet fra hele Nederlandene. Der var endda et par fra Belgien. "Det er smukt at se, at par ønsker at investere i deres forhold ved at komme til dette arrangement", siger direktør Madelon Comvalius, NUC Youth and Family Ministries. Feedbacken på dagen var positiv.

2019 er hundredeåret for adventistiske familieministerier rundt om i verden. Så Madelon og hendes NUC-team planlægger allerede at gøre noget særligt for at fokusere på familier i løbet af det pågældende år. 

Læs mere herBIBELVERS

Sl 28,2
Hør min tryglen, når jeg råber til dig om hjælp, når jeg løfter mine hænder mod dit tempels Allerhelligste.
Find vores kirker og afdelinger