Menu

Livet Fællesskab

Netandagter 2019

Netandagterne for 2019 bliver et møde med 365 bibelske mænd og kvinder. Det er forskelligt hvor meget Bibelen fortæller om hver person, men forfatteren, Reinder Bruinsma, lykkes med at finde mindst en åndelig lærdom fra hver person.

Reinder Bruinsma

Dette falder fint i tråd med Rom 15,4: ”Alt, hvad der tidligere er skrevet, er jo skrevet, for at vi skal lære af det, så vi med udholdenhed og med den trøst, som Skrifterne giver os, kan fastholde håbet”, hvor det er forfatterens ønske, at de enkelte historier må give håb i hverdagen.

Du vil blive mødt af kendte og knap så kendte ansigter. Nogle har spændende og rosværdige historier, mens andre levede et liv med tvivlsomme værdier. På mange måder vil det minde dig om de mennesker du i dag omgås og minde dig om, at Gud rækker ud til alle slags mennesker – gode som dårlige. Det gjorde han på Bibelens tid, og det gør han stadig i dag.

Det er forfatterens håb at læsningen må være en forfriskende oplevelse, når du læser om hvordan Gud rørte menneskers liv i fortiden. På samme måde kan du i dag, dagligt, blive berørt af den samme Gud.

Reinder Bruinsma er præst fra Holland. Han har i mange år arbejde i ledelse på forskellige plan. Reinder elsker at skrive. Udover at være forfatter til en række bøger, opdaterer han ugentlig sin blog på: reinderbruinsma.com (engelsk)

Vil du tilmeld dig den daglige andagt, så klik her

Se de sidste 10 netandagter her: