Impact Vestsjælland 2018

IMPACT2018

IMPACT er for dig der har lyst til at prøve at deltage i missionsarbejde, men ikke har lyst til at begynde alene. Til IMPACT arbejder vi altid i grupper, og der vil være mulighed for at dele dagenes oplevelser med hinanden i løbet af ugen. IMPACT er også for dig der før har været med i missionsprojekter og elsker det, og gerne vil dele noget af din entusiasme med alle os andre.

Vores håb er, at du som deltager vil få en rigtig god oplevelse med at dele Gud med andre gennem fx livsstilsexpo, og vil få lyst til at fortsætte når du kommer hjem til din egen menighed igen.

I løbet af ugen vil der være livsstilsexpo, maddemonstration, bibelstudier, strandtur og naturoplevelser.

I 2018 kommer IMPACT til Vestsjælland. Vi kommer til at bo i en hytte i et naturskønt område tæt på Storebælt, og vores missionsaktiviteter kommer primært til at foregå i Slagelse.

Vi håber at se dig!

IMPACT teamet

 

Dato: 15.-22. juli (uge 29)

Taler: Lasse Flinker

Pris:  499 kr. (549 kr. efter 1. juni). Børn fra 8-12 år betaler halv pris og børn under 8 år kan komme gratis med. 

Arrangører: Adventistkirken i Slagelse i samarbejde med IMPACT Danmark

 

Tilmelding og betaling:

Der er stadig plads og mulighed for at tilmelde sig IMPACT Vestsjælland 2018. Tilmeldingen og betalingen kan dog ikke længere foregå her på siden. I stedet kan man skrive en mail til  med følgende oplysninger:

  • Fulde navn 
  • Mobil nr. 
  • Har du bil med? (Ja/nej/ved ikke) 
  • Har du børn med? (Navn og alder) 
  • Evt. øvrige kommentarer

På nuværende tidspunkt er det ikke længere muligt at betale online, men betalingen foregår ved at du betaler kontakt til selve stævnet. 

 Find vores kirker og afdelinger