960x355 facebook

24.-28. Maj 2017

Als Oddevej 71, 9560 Hadsund, Danmark

 

Velkommen til årsmøde på Himmerlandsgården

Vi glæder os til at igen være sammen som menighedsfamilie til et åndeligt
højdepunkt. Temaet for dette årsmøde er: Skrøbelig verden – sikkert ståsted.
I en usikker verden, som det vi lever i, er det godt at vide, at der findes et sikkert ståsted hos Gud og i hans ord. I vores skrøbelighed kan vi stole på, at Gud stadig kan hjælpe mennesker til at finde mening.

Som taler ved morgenmøderne i det store telt har vi inviteret Mervi Kalmus. Mervi arbejder som afdelingsleder for uddannelse, sabbatsskole og personlig vidnetjeneste i Estland. Hun har en MA i teologi, nytestamentlige studier og desuden en MA i sprogvidenskab. Mervi Kalmus vil tilbyde workshops om at holde prædikener.

Hovedtaler ved aftenmøderne og ved sabbattens højtidsgudstjeneste i det store telt er Bill Knott. Bill arbejder som redaktør for Adventist Review og Adventist World, som er Adventistkirkens verdensomspændende blad. Han har en MDiv fra Andrews University og en doktorgrad i amerikansk religiøs historie fra George Washington Universitetet. Han er gift med Debby og har to sønner, Evan og Brady. Bill Knott vil tale over temaet: ”Den blide helbreder – at finde mening i en verden, der er gået fra hinanden.“ Bill Knott vil desuden tilbyde wokshops.

De unge vil i år få glæde af Matthew Gamble som taler. Matthew er til daglig præst i Elmshaven Syvendedags Adventistkirke, i Californien, USA. Han har en BA og en MA i teologi fra Andrews University og en Doctorate in Ministry, med speciale i hvordan vi kommunikerer effektivt som kristne i en postmoderne kultur. Han er gift med Susan og har en datter, Marie. Matthew Gamble taler om ”Recovery“, vejen ud af afhængighed. Matthew Gamble vil holde workshops om at engagere de unge i menigheden og om at slippe afhængighed.

 

Markedsdag - nyt tiltag på årsmødet

I forbindelse med årsmødet har vi et nyt programpunkt. Fredag den 27. maj kl. 14-16 afholder vi markedsdag. Konceptet er taget fra spejdernes internationale camporeér samt familielejre i Norge. Til Markedsdagen opfordres alle til at komme med noget som kan sælges, og hvor indtægten går ubeskåret til et ADRA projekt:

Hjælp sultne børn i Uganda. ADRA hjælper børnefamilier i Karamoja til et bedre liv!

Eksempler på aktiviteter/ideer til produkter:

  • Ansigtsmaling
  • Hundeløb
  • Ridning
  • Gæt hvor mange sten/m&m’s der er i krukken
  • Salg af kager/vafler/cookies
  • Gårdprodukter – mel, grønsager etc.
  • Massage
  • Vask/støvsugning af biler
  • Vandballon kast
  • Flødebollemaskiner

Til årsmødet kommer der typisk 8-900 personer. Vær med til at skabe en hyggelig og social eftermiddag på årsmødet, mens vi alle samler ind til et fælles og godt formål.

 

 

Download tilmeldingsblanket her.

Tilmeldingen kan findes her: Årmøde tilmeldingFind vores kirker og afdelinger