Menu

Livet Fællesskab

A

Følg med på denne side for information om Coronavirus og kirkens aktiviteter. Vi opdaterer information ved ændringer.

Generelt     |     Møder og aktiviteter     |     Generalforsamling og arrangementer     |     Plejecentre     |     Ansatte og medarbejdere

Råd om Coronavirus (Covid-19)

Opdateret 18.03.20

Adventister har længe været kendt for at fokusere på sundhed og livsstil. Den nye udfordring af Coronavirus i Danmark kan potentielt påvirke alles helbred. Som troende er vi optaget af at være sammen med mennesker for at formidle evangeliet, men omtanke for andre er også en væsentlig del af det kristne budskab.

Vi lytter dagligt til myndighedernes anvisninger om hvordan vi bør forholde os til krisen. Med værdighed, alvor og lederskab optrådte både statsminister og dronning med omsorg for vores land og samfund. Der er truffet nogle radikale beslutninger for at beskytte og tage vare på hinanden. Adventistkirken i Danmark følger naturligvis sundhedsstyrelsens og regeringens anbefalinger til hvordan vi forholder os i denne Corona-tid.  

Alle adventistkirker er derfor lukket indtil videre ud marts måned. Det er ikke alene af egne interesser, men for alles bedste, at vi nu viser samfundsansvar og følger anbefalingerne fra det offentlige om ikke at mødes. Vi bør gå forrest og vise, at vi tager os af hinanden og beskytter vores svage og ældre medborgere.  Det vil også være uheldig at naboer til kirken ser mødeaktivitet, når myndigheder anbefaler noget andet. 

Som alternativ anbefaler vi, at medlemmer forbliver hjemme og følger med på nettet. På linket adventist.dk/webkirke vil der de næste tre uger være et bibelstudium kl 10:00 og en prædiken kl 11:00, som også efterfølgende vil kunne ses. 

Hele samfundet rykker tættere sammen og mange tilbyder deres hjælp. Brug jeres kreativitet de kommende uger til at gøre en ekstra indsat for din nabo eller kollega. Vi ønsker ikke med disse sider at sprede en stemning af frygt, men vi handler ansvarligt ud fra de forudsætninger vi i dag kender og vi opdaterer informationen efterhånden som ting ændres.

Vi henviser til Sundhedsstyrelsen Corona omtale og Politiets Corona information.

Læs ellers nogle meget aktuelle blogindlæg af Lehnart Falk. Det finder du her.