Menu

Livet Fællesskab

Generelt     |     Møder og aktiviteter     |     Generalforsamling og arrangementer     |     Plejecentre     |     Ansatte og medarbejdere

Ansatte og medarbejdere

Opdateret 21.03.20

Vores præster har fået besked på at blive hjemme, men vil fortsat være tilgængelige for mennesker, der har brug for det. Der er ingen fysisk mødeaktivitet og ingen fysiske besøg de næste to uger – kun ved akutte tilfælde kan der aftales besøg eller samtaler. Mange på Unionskontoret i Nærum arbejder hjemmefra på ubestemt tid, men telefonerne holder åbent. Både kontorpersonale og præster er fortsat på arbejde og kan kontaktes telefonisk, se numre på adventist.dk under “Kontaktpersoner”

Alle rejser er ligeledes aflyst, så ingen forlader landet arbejdsmæssigt. Det samme gælder rejser nationalt. Vi har aflyst alle fysiske møder, så der bør ikke være behov for rejseaktivitet. Brug telefon og videokonferencer – det fungerer upåklageligt. 

Alle ansatte opfordres til at nyde tiden med familien eller i stilheden. Gå en tur, cykel en tur eller noget andet godt for dig selv. Brug tiden på at få læst en bog, eller kom foran med en prædiken eller to.  

Ved produktion og udsendelse af bibelstudie og gudstjeneste på vores webkirke, tager vi selvfølgelig hensyn til myndighedernes anbefalinger selv om det sammensatte program til forveksling kan synes af mere.