Menu
25
maj

Årsmøde 2022

25.05.2022
  -  29.05.2022

Temaet for årsmødet 2022 er ”Det store gensyn“

Temaet for det årsmøde, der blev aflyst i 2020 handlede om menigheden og dens rolle. Når vi nu kan genforenes, så er det netop menigheden som fællesskab, vi bliver mindet om. Det fællesskab ønsker Gud, vi skal opleve i al evighed.

Programmet i store træk

I det store telt er der aftenmøder onsdag, torsdag og fredag med vores hovedtaler Ian Sweeney, som også vil tale ved gudstjenesten sabbats formiddag.

Om formiddagen torsdag og fredag er der morgenmøder med talere fra Danmark. Anden del af formiddagen byder på dialogmøder, hvor vi tager nogle af vores udfordringer op, som vi ønsker at drøfte i fællesskab. Vi håber, det bliver en bedre samtale præget af ærlighed, generøsitet og gensidig respekt.

Ved torsdagens dialogmøde er emnet ”enhed i kirken“. Her bliver der anledning til at stille spørgsmål til ledelsen om det advarselsbrev Den Danske Union har fået fra Generalkonferencen angående prædikantbevillinger. Fredag formiddag handler dialogmødet om, hvordan vi bedst kan udfylde vores mission i et sekulariseret samfund.

Eftermiddagen byder på kurser og workshops, som vi håber rigtig mange vil deltage i. Kursusprogrammet er endnu ikke helt fastlagt, men vi håber, alle finder noget, der kan interessere og inspirere dem.

Sidst på dagen torsdag holder HappyHand generalforsamling. Her kan du blive opdateret på, hvordan det går med dette gode arbejde!

Markedsdag, sangprogram og ungdommens aften

Fredag eftermiddag står ADRA for en markedsdag, hvor du kan være med til at samle penge ind til et ADRA-projekt – enten ved at sælge eller ved at købe (se mere s. 13).

Fredag aften byder på et sangprogram efter aftenmødet arrangeret af Robert Fisher m.fl.

Lørdag aften er ungdommens aften, hvor der afsluttes med en lovsangsfest i det store telt.

Årets hoveddtaler

Ian Sweeney er taler ved aftenmøderne og ved gudstjenesten om sabbatten. Han blev i november 2021 valgt til Field Secretary i den Transeuropæiske Division efter at have ledt Den britiske Union i mere end to perioder som formand. Ian er bredt anerkendt som en stærk forkynder, og vi kan se frem til, at han vil adressere årsmødets tema. Han ser meget frem til at møde menigheden i Danmark.